• LAPINIŲ KOPŪSTŲ (KALE) MILTELIAI

Prekės kodas: kalmil

Turimas kiekis: Išparduota

Gamintojas: Kvalitetas, UAB

Kale kopūstai - sveikuolių pasaulyje vadinami vegetarų jautiena, žalumynų karaliumi ar net maistinių medžiagų bomba. Labai vertinami dėl savo biocheminės sudėties. Kale kopūstų lapuose gausu žmonių sveikatai naudingų polifenolių flavonoidų.

Miltelius galima dėti į RAW maistą, kokteilius, sriubas, salotas ar tiesiog, pasitelkus fantaziją, savaip pritaikyti maisto gaminime. 

Džiovinama ne aukštesnėje kaip 30-35° C temperatūroje, todėl tinka žmonėms, praktikuojantiems žaliavalgystę.

 

Galite prisidėti paremdami Vėžio informacijos ir paramos centro Alytuje veiklą (paramos lėšos neapmokestimos ir skiriamos tik centro veiklai vykdyti). Išsamią informaciją apie mūsų veiklą galite rasti www.teviskesnamai.lt:

Kale kopūstai - sveikuolių pasaulyje vadinami vegetarų jautiena, žalumynų karaliumi ar net maistinių medžiagų bomba. Labai vertinami dėl savo biocheminės sudėties. Kale kopūstų lapuose gausu žmonių sveikatai naudingų poifenolių flavonoidų.

Kale kopūstų lapuose yra vitaminų: A (218 %*), E (44,92 %*), K (3289 %*), folio rūgšties (1869,32 %*), mineralų: kalcio (65,63 %*), geležies (59 %*), cinko (19,6 %*), fosforo (46 %*), kalio (85,93 %*).

*RVM - referencinė maistinė vertė.

 

Kilmės šalis: Lietuvos ūkis

NAUDOJIMAS: Miltelius galima dėti į RAW maistą, kokteilius, sriubas, salotas ar tiesiog, pasitelkus fantaziją, savaip pritaikyti maisto gaminime. 

 

Grynasis svoris: 50 g.

Sudedamosios dalys: 100 % džiovinti lapinių kopūstų (Kale) lapai.

Džiovinama ne aukštesnėje kaip 30-35° C temperatūroje, todėl tinka žmonėms, praktikuojantiems žaliavalgystę.

Esantys vitaminai:

Vitaminas A

218 %*
Vitaminas E 44,92 %*
Vitaminas K 3289 %*

Folio rūgštis

1869,32 %*

Kalcis

65,63 %*
Geležis 59 %*
Cinkas 19,6 %*
Fosforas 46 %*
Kalis 85,93 %*

*Procentais nuo bendro riebalų rūgščių kiekio. Referencinis vidutinio suaugusio asmens paros vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Rašyk
Skambink