• Sezamų aliejus 100ml

Prekės kodas: sezal100

Turimas kiekis: Išparduota

Gamintojas: UAB Forest Energija

Sezamų aliejus - be kurio neapsiėjo grožio procedūros senosiose kultūrose. Ypač plačiai nuo senų laikų plaukams ir odai puoselėti naudojo indų moterys.

Tūkstančius metų sezamų aliejus buvo naudojamas Ajuverdoje, kinų ir Tibeto medicinoje gydymo tikslais bei odos priežiūrai. Šiomis dienomis kosmetikos pramonėje jis naudojamas kaip puikus bazinis aliejus.

Sezamų aliejus tinka visų tipų odai prižiūrėti, jis pasižymi tuo, jog turi šildantį efektą. Be to, valo ir skatina ląstelių atsinaujinimą, tinka masažams, puoselėja plaukus, saugo nuo kenksmingo saulės poveikio, drėkina ir ramina pažeistą odą.
 

  • Sėklose ir aliejuje esantis antioksidantas sezamolis saugo jį nuo sugedimo ir yra naudingas kovojant su žalingu laisvųjų radikalų poveikiu.
  • Maisto pramonėje ši medžiaga naudojama, siekiant ilgesnį laiką išsaugoti šaldytos mėsos skonį ir spalvą.
  • Aliejus naudojamas salotoms, padažams, tinka troškinti, kepiniams, marinatams bei desertams gardinti.
     
  • Jei jaučiatės peršalę ar šąla kojos, pašildykite šiek tiek sezamų aliejaus ir gerai įtrinkite jo į pėdas ir krūtinę, šiltai apsiklokite.
  • Kamuojant nuovargiui, nervinei įtampai, darykite viso kūno masažą - taip pagerinsite kraujo cirkuliaciją, sumažės nuovargis.
  • Pašildytu sezamų aliejumi valykite veidą du kartus per dieną, drėkinkite paakių sritį.

Sudedamosios dalys: nerafinuotas sezamų* aliejus.

(*alergiją ar netoleravimą sukeliančios medžiagos).

Ypatingai švelnaus, bet sodraus skonio.  Galima gardinti salotas, košes, padažus,  šaltas sriubas, arba tiesiog išgerti po arbatinį šaukštelį ryte ir vakare prieš maistą. Kosmetikoje galima naudoti odos priežiūrai ir maitinimui.

Laikyti tamsioje, vėsioje vietoje, saugoti nuo tiesioginių sulės spindulių.

Geriausias iki: žiūrėti ant pakuotės.

Grynasis kiekis:/Neto: 100ml

Gamintojas: UAB Forest Energija, Miško g.12, LT-69360 Šunskų mstl., Marijampolės sav., LIETUVA

100 g. produkto energinė ir maistinė vertė: 3760kJ/900kcal.

Riebalai

100g

Iš kurių:

Sočiųjų riebalų rūgščių

13,86g

Mononesočiųjų riebalų rūgščių

39,23g

Polinesočiųjų riebalų rūgščių

46,91g

Angliavandeniai

0g

Iš kurių cukrų

0g

Baltymai

0g

Druska

0g

Rašyk
Skambink