SPANGUOLIŲ MILTELIAI, 100 G

Prekės kodas: ufspang

Turimas kiekis: Prekė sandėlyje

  • Spanguolės (Vaccinium Macrocarpon) yra pripažintos kaip supermaistas dėl didelio maistinių medžiagų ir antioksidantų kiekio.
  • Puikus natūralus dažiklis - suteikia švelnią rožinę spalvą.
  • Berti į kokteilius, glotnučius ar vandenį. Puikus skonis su jogurtu, varške ar koše.
  • 1 a.š. spanguolių miltelių = 100 g šviežių spanguolių uogų.
  • Pridėkite daugiau spalvų savo kasdieninėje mityboje su natūraliu supermaistu iš Lietuvos!

 

Galite prisidėti paremdami Vėžio informacijos ir paramos centro Alytuje veiklą (paramos lėšos neapmokestimos ir skiriamos tik centro veiklai vykdyti). Išsamią informaciją apie mūsų veiklą galite rasti www.teviskesnamai.lt:

€1292 su PVM
Turite klausimų apie šią prekę? Klauskite
Gamintojas: Kvalitetas, UAB

Produkto vertė:

Turi Rakto skylutės ženklą - Veganiškas - Tinka žaliavalgiams (RAW) - Be gliuteno - Nepridėta druskos - Nepridėta cukraus - Be GMO

 

Maistingumo deklaracija:  

100 g produkto energetinė vertė:

1363 kJ/324 kcal
Baltymai 3 g
Angliavandeniai 82 g

iš kurių cukrų

30 g

skaidulinės medžiagos

21 g
Riebalai 3 g

iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių

0,3 g
Druska <0,01 g
Askorbo rūgštis 46,98-57,83 mg
Tokoferolis 1,56-1,50 mg
Tiaminas 0,32-0,27 mg
Riboflavinas 0,23-0,40 mg
Gliukozė 74-82 %
Fruktozė 16,24 %
Sacharozė <0,4 %
Fosforas 1-4 mg
Kalis 24-30 mg
Kalcis 3-5 mg
Magnis 3-7 mg
Geležis 0,16-0,40 mg
Natris 4-6 mg
Cinkas 0,02-0,04 mg
Manganas 0,3-0,10 mg
Azotas 10,4-65 mg
Varis 0,13-0,20 mg

Referencinis vidutinio suaugusio asmens vartojimo kiekis (8400 kJ/ 2000 kcal).

 

1 a.š. spanguolių miltelių = 100 g šviežių spanguolių uogų

 

Sudedamosios dalys: 100% džiovintos spanguolių uogos.

Kilmės vieta: Lietuvos ūkis.

Laikymo sąlygos: tamsioje vėsioje vietoje. Pakuotę visada laikyti uždarą, kad būtų išvengta užterštumo.

 

NAUDOJIMAS: 1-2 arbatinius šaukštelius spanguolių uogų miltelių berkite į vandenį, kokteilius, košes, jogurtą. Rekomenduojama dienos norma – 1-2 arbatiniai šaukšteliai.

Panaudojimo būdai: karštiems ir šaltiems gėrimams, šaltai arbatai, arbatai ir užpilams, gėrimams su pienu, jogurtu, kokteiliais, plaktai grietinėlei; ledams, šerbetams, ledų gaminiams; desertams, šaltiems desertams, pudingams, kremams; saldiems ir sūdytiems pyragaičiams, kepiniams, pyragams, biskvitams; pyragų ir saldėsių ingredientams, glajams, kremams ir užpildams, šokoladui, vaisių želė, cukruotiems riešutams, saldainiams; dietiniams patiekalams, kūdikių maistui, papildams; džemams ir marmeladams.

Spanguolių uogų milteliai labiausiai tinka su desertiniais produktais (jogurtu, ledais, varške). Taip pat rekomenduojame, dėti į glotnučius.


 

 
Spanguolių miltelių GAMYBOS PROCESAS: Mūsų paprastas gamybos procesas garantuoja aukštą produkto kokybę ir maksimaliai išsaugomą spanguolių uogų naudą.
Procesas:
  1. Natūraliai užaugintos uogos
  2. Rankomis surinktos ir atrinktos uogos
  3. Džiovinama žemoje temperatūroje išlaikant kone visus vitaminus ir mineralus
  4. Džiovintos uogos sumalamos patogiam vartojimui!
Jūs gaunate 100% džiovintas spanguolių uogas ir nieko daugiau.
 

Apie spanguoles: Spanguolės (Vaccinium Macrocarpon) yra pripažintos kaip supermaistas dėl didelio maistinių medžiagų ir antioksidantų kiekio. Spanguolės yra tos pačios šeimos kaip mėlynės ir bruknės.

Spanguolėse gausu vitamino C ir skaidulų, turinčių daug fito maistinių medžiagų, kurios yra būtinos visapusiškam sveikatingumui. Be to, jose yra įvairių cheminių medžiagų, kurios padeda palaikyti normalią dantų būklę, mažina riziką šlapimo takų infekcijoms ir uždegiminėms ligoms susidaryti.

Spanguolių uogos labai vertinamos dėl didelio antioksidantų ir natūralių konservuojančių medžiagų kiekio. Jos kaupia daug biologiškai svarbių medžiagų: antocianinų, proantocianidinų, flavonolių, fenolinių rūgščių. Šie junginiai pasižymi antikancerogeninėmis, antimutageninėmis, antiradiacinėmis ir uždegimą slopinančiomis savybėmis, saugo ląsteles nuo laisvųjų radikalų poveikio.

Bendras antocianinų kiekis spanguolių uogose varijuoja nuo 2,38±0,01 mg/g, bendras fenolinių junginių kiekis spanguolių uogose varijuoja nuo 10,61±0,11 mg/g. Spanguolių uogose randama askorbo rūgštis (46,98–57,83 mg/100 g), tokoferolis (1,56–1,50 mg/100 g), tiaminas (0,32–0,27 mg/100 g), riboflavinas (0,23–0,40 mg/100 g), folio rūgštis, amino rūgštys. Cukrai: gliukozė (74–82 proc.), fruktozė (16–24 proc.) ir maži kiekiai sacharozės (<0,4%). Makro ir mikroelementai fosforo (1–4 mg/100 g), kalio (24–30 mg/100 g), kalcio (3–5 mg/100 g), magnio (3–7 mg/100 g), geležies (0,16–0,40 mg/100 g), natrio (4–6 mg/100 g), cinko (0,02–0,04 mg/100 g), mangano (0,3–0,10 mg/100 g), azoto (10,4–65,0 mg/100g) , vario (0,13–0,20 mg/100g). Makro ir mikroelementai svarbūs žmogaus organizmui: kaulams, dantims, raumenims, hormonų funkcijoms, elektrolitų balansui, deguonies pasisavinimui.


 

Spalva ir skonis gali skirtis, nes tai yra produktas, kuris priklauso nuo sezoninių svyravimų.

! Svarbu subalansuota ir įvairi mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Susijusios prekės
Bruknėse gausu organinių rūgščių, vitamino E (8,8 mg (73 %*)), geležies (460 mg (23 %*)), kal..
Nuo €1284
32
Valgomoji rietmenė dar vadinama japonine sora. Sėklos panašios į sorų, tik truputį mažesnės, ..
Nuo €399
50
Svarainio vaisiuose yra daug vitamino C (167%*), organinių rūgščių, pektininių ir rauginių medžia..
Nuo €681
139
Gamintojas : IL BOSCHETTO MAREMMA TOSCANA SRL Kilmės šalis: Italija Grynasis ki..
€699
215
Rašyti
Skambinti